Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених під час першого прямого ефіру довгоочікуваного свіжого сезону шоу "Танці з зірками 2020", яке стартувало 30 серпня.

Так, артистка, яка незмінно веде проект разом з Юрієм Горбуновим, приміряла спокусливу білосніжну сукню від грузинського дизайнера з Лондона David Koma, вбрання якого обирає для "Танців" не вперше. Красуня засвітила розкішне декольте і плаский животик, а жіночний образ доповнила нюдовим вечірнім макіяжем і аксесуарами з дорогоцінними каменями.

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися: "Сукня приховала вашу фігуру, порушивши пропорції. А ви прекрасні👏", " Шик🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", "плаття Повнило", "сердечко зупинилося від такої краси😻 😻 😻", "божественно♥♥️", "дойки як у корови!Навіщо ця розпуста в танцях???", "ШИКАРНААААА!!!", "Які у Тіни очі красиві, дууже складно не дивитися на них😍 🍒"," діва😍","неймовірна😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.