Чоловік Анастасії Заворотнюк, яка бореться з раком, розібрався з боргами і заробив пристойну суму грошей на лікування дружини. Минулий 2019 рік став для сім'ї Анастасії Заворотнюк і Петра Чернишова справжнім випробуванням, оскільки у "прекрасної няні" виявили злоякісну пухлину мозку.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє сайт видання "Комсомольская правда", за минулий рік чоловік Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов заробив понад 45 мільйонів рублів завдяки своїй льодовій школі. І це попри те, що за 6 років з дня заснування організації особливого прибутку вона не приносила, а навіть більше - була збитковою. Зазначається, що у 2018 році льодова школа вийшла Чернишову майже в мінус 48 мільйонів російських рублів.

Анастасія Заворотнюк з чоловіком, фото YouTube
Анастасія Заворотнюк з чоловіком, фото YouTube

Тепер, лише у 2019 році чоловік відомої акторки зміг заробити понад 93 мільйони рублів і вивести свою збиткову організацію в плюс. Крім того, фігурист намагався заробляти гроші на лікування Заворотнюк власними виступами на льодових шоу Тетяни Навки, за кожне з яких він заробляв понад 250 000 рублів. Щоб оплатити дороге лікування дружини, Чернишов працював і в новорічні свята, і в літній час.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Повідомляється, що і сама Тетяна Навка віддала на лікування Анастасії Заворотнюк дохід від одного зі своїх льодових шоу. Крім заробітку Петро Чернишов ще піклується про доньку Мілу, утримує будинок і стежить за дітьми Заворотнюк від попередніх шлюбів.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

Рак мозку виявили у Заворотнюк навесні 2019 року, проте широка публіка про хворобу телезірки дізналася тільки наприкінці минулого літа. Спочатку Анастасія Заворотнюк проходила лікування у Німеччині, проте коли закордонні фахівці зізналися, що більше нічим не можуть допомогти, актриса звернулася до московських лікарів.

Зараз російські вчені пробують на Заворотнюк експериментальні ліки, від яких, як сподіваються її близькі, у актриси почнеться ремісія. Однак, як зазначає видання, згідно зі статистикою, при такому типі пухлини це трапляється тільки в 5 відсотках випадків.

Заворотнюк, фото: Instagram
Заворотнюк, фото: Instagram

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що останнє кохання онкохворої Заворотнюк з красенем-спортсменом стало особливо пристрасним: "Немов електричний розряд"