Акторка Анастасія Заворотнюк продовжує мужньо боротися з раком головного мозку. За даними ЗМІ, зараз у зірки телесеріалу "Моя прекрасна няня" начебто ремісія і вона може дозволити собі відпочити від лікування на своїй родинній дачі. Подейкують, що однією зі складових покращення здоров'я акторки є підтримка з боку її чоловіка, спортсмена-фігуриста Петра Чернишова. Їх роман розвивався дуже буремно, задля нього Заворотнюк навіть пішла від "гардемарина" Сергія Жигунова, і не виключено, що саме пристрасні почуття дають силу і надію улюблениці мільйонів.

Про деталі їх стосунків розповідає "Комсомольська Правда".

Настя і Петро познайомилися восени 2007 року на зйомках шоу "Танці на льоду". Заворотнюк була ведучою, а спортсмен — одним з учасників змагань.

Акторка просто втратила голову від красеня-спортсмена. Заради нього, кажуть, вона кинула свого коханця Сергія Жигунова, з яким була два роки.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми побачилися в перший знімальний день, який завжди буває дуже метушливим. Я пробігала повз учасників, вже в плаття для зйомок, з укладеним волоссям, і побачила молодого чоловіка. Ми зустрілися поглядами, і я відчула: моя. Це було схоже на електричний розряд", - розповіла про їх знайомство сама Заворотнюк.

Петро довгий час жив в Америці, катався в шоу і тренував талановитих дітей. Але заради акторки він повернувся в Росію. Незабаром пара таємно зареєструвала шлюб.

Коли Настя завагітніла, їй було 47 років. Актриса приховувала своє цікаве положення. Малятко Міла народилася в жовтні 2018 року, але публіці розповіли про її появу через кілька місяців - у березні 2019 року. За чутками тоді подружжя могло скористатися послугами сурогатної матері, але Заворотнюк це спростовує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.