Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості. Цього разу артистка згадала один з найбільш непростих періодів свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Кілька років тому співачка втратила найдорожчу людину, маму Ніну Петрівну. Про це вона розповіла в програмі "життя відомих людей".

У цей непростий період артистка набрала зайву вагу, почала курити і насилу впізнавала себе в дзеркалі.

"Все, що сталося тоді, мене зруйнувало. Є такий вислів:"чи можна померти від нудьги, від туги". Зараз я розумію, що все можна. Я пройшла через якусь крайню ступінь розчарування, перш за все в самій собі і в своїх цілях. Тому що популярність і гроші не принесли мені щастя", - розповіла Могилевська.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

При цьому за роки співачка вважає, що шалена популярність була дана їй не просто так.

" мене змусила життя дійти до цього дна, мені було від чого відштовхнутися і стати іншою людиною. Я стала досить жорсткою і зарозумілою людиною. Це трапляється з кожним артистом, це профдеформація", - каже вона.

Могилевська вирішила, що їй потрібно щось робити для того, щоб не залишитися в цьому стані.

" я зрозуміла, що за останні півроку-рік не відчувала нічого, крім злості, агресії, або терпіння, зчепивши зуби. Я просто чекала, коли життя закінчиться, коли це пекло закінчиться. Я подумала:" а замало емоцій", - каже вона.

Співачка згадала, як в дитинстві була мрійливою дівчинкою з жагою до життя. Саме це допомогло їй поступово вийти з депресії.

" мені 30 з гаком років. Батьки пішли, чоловіків вже немає. Дітей ще немає, друзів за час пекельної роботи в шоу - бізі я не заслужила, тому що у мене не було часу на дружбу, тому що я всю себе присвячувала кар'єрі. І таке тотальне самотність, можна сісти і повіситися, абсолютно одна в цьому віці. А потім: "Стоп, це як тобі пощастило! Такий потенціал". І я так думаю, А чи не махнути мені в кругосвітню подорож? Я повертаюся до Києва, беру дві ситцеві сукні і босоніж ось реально їду в Індію", - каже вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наталія Могилевська відверто заговорила про непоправну ситуацію.

Як повідомляв Знай. ua, Наталя Могилевська гаряче "увірвалася" в "танці з зірками", цим ніжкам позаздрять і 18-річні.

Також Знай. ua писав, що Наталя Могилевська з келихом ігристого побешкетувала, закинувши ногу.