Актриса " жіночого кварталу "і колега Юрія Ткача по ситкому" Одного разу під Полтавою " Ірина Сопонару часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала фанатам зухвале фото, на якому позує в купальнику на краю басейну.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Ірина позує у відвертому бікіні і сонцезахисних окулярах. Вона лежить на краю басейну і показує свій ідеальний загар до кінця літа. Пікантною деталлю, яку помітили фоловери, є те, що вона засунула кілька пальців під трусики.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Шанувальники прийшли в захват від такого відвертого знімка і залишили під постом масу компліментів, в тому числі відзначили її фігуру, але деякі задалися питанням, навіщо вона засунула Пальці в бікіні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Іриша ти дуже шикарна і дуже сочнаяяяяяяяяяяяяяя дівчина", "Ірина ві просто супер з вашими друзями у одного разу під Полтавою", "Красива", "Ти сама красівая на світі", "Фігура те що треба🔥", "Крута білявка", "Ви просто 🔥", "Як завжди прекрасна", "А чому ви засунули фак 🖕🏻 в бікіні", "Привіт", "Гарна", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Коханка" Ткача і напарниця Кравець з кварталу осідлала прекрасного жеребця.

Як повідомляв Знай. ua, Юрій Ткач злив свіжий кадр зі зйомок"одного разу під Полтавою".

Також Знай. ua писав, що зірка "Кварталу 95" готувати не любить, але може дечим здивувати.