15-річна старша дочка популярної української співачки-суперблондинки продовжує робити кроки у своїй модельній кар'єрі і збирати армію шанувальників в соціальній мережі Instagram. Її сторінка зараз налічує понад 150 тисяч передплатників.

Читайте Знай в Google News!

Вона досить часто публікує фотографії зі всіляких фотосесій. Зараз же вона виклала досить сміливе фото в рожевому купальнику. При цьому, вона відзначила профіль творчого об'єднання PARADIZ.

"Я сподіваюся ви добре провели літо! Як вам літо 2020 ? Ну що удачі всім школярам завтра 1 вересня !!Вибачте за те що прошу цю фотку вдруге, випадково видалила", — підписала вона публікацію.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"А ти куди поступила Маша?", "Супер і тобі удачі", "Добре провела це літо. По істині незабутньо. Відмінного навчального року, Машенька", "Натюрморт дівчинка і персики", — прокоментували публікацію користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леді Гага повернулася з іншої планети за "астронавтом" - протигаз зняти забула. Вчора відбувся легендарний Video Music Awards-щорічний концерт, на якому телеканал MTV роздає нагороди кращим виконавцям за рік у різних категоріях.

Як повідомляв "Знай.ua", Російська Кардашьян забула про ліфчик і мало не розгубила голі принади. Популярна російська модель Анастасія Квітко не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Знай.ua писав, фітнес-модель Ана Чері у бікіні натерла соковиті форми маслом, блищать яскравіше сонечка.