37-річна українська виконавиця Світлана Сергіївна Лобода, більш відома просто як LOBODA, за час користування соціальною мережею Instagram встигла опублікувати 6474 публікацій. Зараз на неї підписано більше шести мільйонів чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Місяць на її Youtube-акаунті вийшов кліп на пісню "Boom Boom", яка була записана разом з популярним російським хіп-хоп виконавцем Pharaoh. Робота зібрала більше пальців вниз і поганих коментарів з боку користувачів.

Зараз же співачка опублікувала фотографію, на якій ніжиться в басейні на надувному матраці. При цьому одягнена вона в чорний купальник, завдяки якому можна розглянути її фігуру.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

"Шикарний вигляд!", "Світла ти класна", "Iдеальна фігура", "Світлана, до вас хочеться!", "Яка апетитна смажена курочка!", "У вас літо ніколи не закінчується, фото сонячне а ви прекрасні", "Дуже еротично, сексуально!!!", "Начебто Стара, а фігура ще нічого", — пишуть користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий ведучий посадив на плечі жінку і прийшов на роботу: "Лисина трохи підгоріла"

Як повідомляв "Знай.ua", дядя Жора показав, як виходять з води круті хлопці: погляд хижака і розправлені плечі.

Знай.ua писав, "Багато сексу", - Анна Сєдокова у занадто маленькій сукні ледь не залишилася з голими грудьми. Нещодавно знаменитість виклала гаряче відео-Селфі, на якому рекламувала наряд власного бренду одягу, який виявився злегка замалий на Красуню.