Костянтин Бочаров-23-річний український виконавець з Одеси, найбільш відомий під псевдонімом Melovin. Є переможцем шостого сезону українського вокального шоу "Х-Фактор". Представляв Україну на конкурсі пісні "Євробачення-2018" з треком "Under The Ladder" і посів тоді 17 місце.

Читайте Знай в Google News!

За свою нетривалу кар'єру вже встиг випустити міні - і повноцінний музичний альбом. В Instagram має акаунт, на якому підписано понад 260 тисяч осіб. Однак Костянтин не особливо часто публікує будь-які фото-або відеоматеріали. Вести він почав його лише з 2018 року, коли брав участь на "Євробаченні", потім на рік повністю зник з соціальної мережі.

Зараз він опублікував фотографію, на якій можна помітити вже злегка подорослішало обличчя виконавця, так як видно щетина. Він підписав його англійськими словами, що в перекладі означають: "подивися на мене зараз. Не забувай моє особисте правило".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Таке відчуття, що це слова з нової пісні. Але не буду гадати. Фото шикарне", "Як думаєш, концерти знову перенесуться?", "Стало ещо не зрозуміліше", "У тебе є борода, Я скажу тобі приходь на борщ:)", — пишуть шанувальники Melovin в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, машина "Холостяка" Добриніна і квіткової розбилася в ДТП: фото з місця пригоди.

Як повідомляв "Знай.ua", Старий Малінін "катує" нещасну собачку голосом, скоро завиє від люті: "Бездарні пісні"

Знай.ua писав, фото юної Тіни Кароль з сином "відкопали" в мережі, піжамка і розпатлане волосся.