Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи на відпочинку, адже відправився з коханою дружиною Вікторією та їх маленькою донькою Лізою на острів Бірючий, наздоганяючи останні літні дні.

Так, артист зняв нове творіння крихітки Ліззі, яке та гордо презентувала зірковому таткові, граючись на піщаному пляжі. Засохлі водорості, гора піску, акуратно розкладені черепашки і камені... вже здогадалися, що це? Донька зізналася, що "за законами фізики" приготувала апетитний дессерт, а "вишенькою" на торті стала дохла медуза, проколота сухою травинкою.

Новий закон фізики ))) Як вам? )))

Фолловери залишилися в захваті, але відзначили, що медузу, нехай і найживішу, все одно шкода: "Юрик, ти, як зразковий батя, повинен цей торт спробувати!😃 😂 😂 😂 ", "Бідна медуза..", "Ха-ха ! Юро, які ви смішні. Аламалаішіріна😂 😂 😂", "торт ульот, ще і новий закон фізики👍❤️", " вона проткнула медузу травою?? Добра дівчинка😁", " класний торт,👍 😉","класний закон фізики потрібно вивчити: -)".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше