Софія Євдокименко, яка є онукою відомої української співачки Софії Ротару, досить активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram. На неї підписані майже 160 тисяч осіб.

Читайте Знай в Google News!

Вона проживає в Нью-Йорку, куди переїхала з Лондона, щоб отримати вищу освіту. Вона завжди хотіла потрапити в це місто. Дівчина усвідомлювала, що в Лондоні проведе всього два роки, тому подальші заявки до вузів відправляла лише в Сполучені Штати Америки.

Зі школи дизайну Парсонс, яка розташовується в Нью-Йорку, Софії відповідь прийшла одним з перших, тому всі інші заявки вона навіть не розглядала.

Дівчина веде свій Instagram англійською мовою, крім цього вона кілька разів випускала пісні і є моделлю, беручи участь на показах і знімаючись для відомих глянцевих журналів.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно вона опублікувала нові фотографії. "Втеча на природу, недільний бранч з сім'єю і багато читання. Крім того, я повільно готуюся до Нью-Йорка! Чим ти займався у вихідні?",- написала вона. На зображеннях дівчина постала разом з собакою породи Французька кучерява болонка.

"Мамина копія! Красуні обидві!", "Чарівні Позитивчики!!!", "Така ніжна красива дівчина!", — пишуть користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гола Памела Андерсон яскраво попрощалася з літом: вигнулася, як кішка.

Як повідомляв "Знай.ua", тяжкохвора Кравець з Кварталу 95 показала своє 1 вересня: як виглядала подруга Зеленського в шкільні роки.

Знай.ua писав, актриса Римма Зюбіна 1 вересня зізналася, як боролася за місце під сонцем у школі: "Ти без імені, ти лише новенька"