Українська співачка Марія Бурмака з нагоди Свята знань 1 вересня згадала й свій перший день у школі. Артистка розповіла, як мама невдало підстригла їй чубчик. Історію з дитячих років Бурмака опублікувала у своєму Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

Співачка розповіла, як її мама перед святом Першого дзвоника намагалася підрівняти доньці чубчик, а в результаті вийшла "дуже модна французька стрижка". Бурмака показала своє фото тих років у шкільній формі та з великими білими бантами.

Марія Бурмака, фото: instagram.com/mariaburmaka
Марія Бурмака, фото: instagram.com/mariaburmaka

"Перед школою мама вирішила мені підрівняти чубчик. А коли рівняти вже було нічого, то сказала: «це дуже модна французька стрижка», зав‘язала бант. І я, задоволена собою, пішла у перший клас. Не переживала зовсім - з майже всіма своіми однокласниками я була з дитячого садочка, а 4-та школа була на сусідній вулиці. З Першим вересня вас всіх!", - написала вона. Марія Бурмака

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Підписники підтримали співачку і розповіли свої історії з дитинства: "Я теж собі так підрівняла сама в другому чи третьому класі.", "Цiкаво, що я пiшла у перший клас теж з французькою стрижкою.", "У мене такий же чубчик на фото, де мені 2 роки. Теж мама сама створювала "модну" зачіску".

Коментарі, скріншот: instagram.com/mariaburmaka
Коментарі, скріншот: instagram.com/mariaburmaka

Нагадаємо, американка у вишиванці зачарувала весь світ українським хітом Пономарьова "Я люблю тільки тебе"

Як повідомляв Знай.ua, Марія Бурмака не змогла на карантині просто сидіти вдома, цифри космічні

Знай.ua писав, відома співачка Марія Бурмака здивувала українців на карантині - просто хочу це пережити. Заслужена артистка України і відома співачка Марія Бурмака розповіла про своє життя на карантині.