69-річний російський співак, володар звання Народного артиста Російської Федерації і автор хітів "Ескадрон", "Осавул" і "закрий мої очі" Олег Газманов 1 вересня показав, як провів свою 16-річну дочку в школу. Відповідну публікацію він зробив в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" ось і закінчилося літо. 🍂 🍁Сьогодні проводжаємо дочку в школу. Вона з жалем каже: "Ну ось... свято закінчилося, знову в школу". Ми їй - " Рижик! Ти потім зрозумієш, що шкільні роки це найкращі роки життя". Вона в жаху - " що? Далі ще гірше буде?... ",- розповів Газманов.

Крім того, співак зміг знайти фотографії 10-річної давності, коли відводив дочку в 1 клас і навіть наклав на зворушливі кадри свою пісню "дитинство моє".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Голодна старість: чому не всі українці зможуть отримати пенсію Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Так артист вирішив привітати всіх з Днем знань. Шанувальники не пройшли повз публікації і залишили в коментарях багато теплих слів.

" красуня! 😍 В добру путь!💐 ", "З днем знань першокласники", " як же хочеться в школу!", "У школі добре, але в університеті цікавіше)"," далі буде тільки краще))) успіхів вам у навчанні і творчості"," Ех школа, школа", " успіху , удачі✊ ✊"," з першим днем вересня🌷"," красуня виросла"," оптимістично", - пишуть коментатори.

"Вітаю", - написав під відео Артур Пирожков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, підлабузник Путіна Газманов виставив нереальний ультиматум, не під силу навіть Богу.

Як повідомляв Знай. ua, путінський пес Газманов зібрався вити на місяць - вже відсвяткував день народження компаньйона.

Також Знай. ua писав, що тяжка Китайська хвороба скосила Газманова.