Тревел-ведуча Нового каналу Оля Манько на проекті "У кого більше?"навчилася відвертому танцю під назвою сегу, який популярний на Маврикії. В межах шоу їй необхідно було заробити якомога більше грошових коштів на острові, щоб обіграти свого чоловіка і теж телеведучого Максима Узола.

Читайте Знай в Google News!

Вона чисто випадково на пляжі познайомилася з директором колективу, танцюючого сегу на Маврикії, і їй дали кілька уроків. Цей відвертий танець був придуманий африканськими рабами, таємно збиралися на плантаціях і пляжах, щоб виконувати рухи свободи, так як господарі не дозволяли їм слухати музику, відзначати свята і вірити в своїх богів.

Зараз сега в основному передає флірт між жінкою і чоловіком, тому Українка швидко запала в душу місцевому жителю, який запросив до себе додому і запропонував їй роботу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я не розуміла, чому повинна йти до нього додому! Це був дуже ризикований варіант, але він запропонував 1000 рупій (близько 690 грн) за мої танці... довелося погодитися, щоб обіграти Макса", — заявила вона.

І була згодом здивована, так як по його житлу були розставлені статуетки оголених жінок, а чоловік і зовсім виявився політиком, що має інформацію по кожному з міністрів. Ольга переодяглася, почала танцювати і господар житла вирішив приєднатися до неї, роблячи досить еротичні рухи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва в образі хижачки грайливо блиснула розкішними грудьми: "Леопардова богиня"

Як повідомляв "Знай.ua", фанат Путіна Буйнов здав 14-річного сина з потрохами: "До третьої ночі цілувався"

Знай.ua писав, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками"