Катя Чечеленко, яка є однією з найяскравіших учасниць третього сезону "Топ-моделі по-українськи" (Новий канал) повертається в новому сезоні, щоб довести, що вона гідна перемоги, адже тоді через невміння стримувати свої емоції і поганого характеру-вона покинула проект.

Читайте Знай в Google News!

Однак зараз варто поговорити про деякі несподіваних фактів про цю дівчину. Наприклад, те, що вона має незвичайну фобію. Крім боязні комах, дівчина завжди тримає руками стегна і проходить дуже повільно повз турнікетів в метро, навіть коли поспішає, адже боїться, що її може прищемити.

Другий факт - Чечеленко три роки витратила на спів у церковному хорі, тому зараз щодня співає і не може прожити без цього жодного дня. До її 18-річчя залишилося зовсім небагато, воно відбудеться в кінці грудня і вже зараз їй не терпиться здати на права, так як вона вміє водити автомобіль, незважаючи на такий юний вік.

У неї є мрія, яка абсолютно не пов'язана з її основним родом діяльності. Вже цієї осені вона побореться за звання Супер Топ-моделі по-українськи, проте найбільше вона хоче стати дерматологом-косметологом, щоб допомагати людям з проблемною шкірою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Одним з останніх фактів про неї є співпраця з модельним агенством Sharm, букером якого працює Сергій Нікітюк, відразу після участі в третьому сезоні. Але зі свого боку експерт реаліті запевняє, що ніяких подсуживаний в новому сезоні не буде.

"На Каті - подвійна відповідальність! Вона несе подвійний вантаж, тому що на "Супер Топ-моделі по-українськи" представляє не тільки своє ім'я, але і моє", — заявив він.

І фінальною новиною про Катю Чечеленко виявилися її стосунки з хлопцем на ім'я Олександр. Разом вони вже півтора року і він також працює моделлю. Зараз вони вже живуть разом і дівчина мріє про сім'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Степаненко згадали їдкі висловлювання після розлучення з Петросяном: "Гори зі сорому, жирне"

Як повідомляв "Знай.ua", помер дитячий письменник Владислав Крапівін: на його творах "Хлопчик зі шпагою", "Тіні каравели" виросли покоління

Знай.ua писав, колега Кравець з кварталу дозволила бородатому мачо помацати себе за груди: "Тримаю через рукав сукні"