Співачка і наречена актора Орландо Блума Кеті Перрі завоювала любов публіки не тільки класним голосом і запальними хітами. Просто вона ніколи не прагнула до глянцевих ідеалів і не соромилася себе такою, якою вона є. 26 серпня Кеті народила Орландо Блуму донечку Дейзі. Вона зараз настільки занурена в турботу про своє маленьке щастя, що їй довелося відхилити запрошення на церемонію вручення нагород MTV Video Music Awards, де зібралася вся Зоряна "тусовка".

35-річна зірка не засмучується, що пропустила світський захід. Вона з гумором підійшла до ситуації і виклала пост, в якому посміялася над темою нарядів для червоної доріжки. Співачка позувала у великих "бабусиних" трусах і бюстгалтері для годування, волосся розпатлане, на обличчі ні сліду макіяжу. "Дизайнером стилю і мейк-апу стало ... стомлення", - написала Кеті Перрі.

Фігура зірки також викликала обговорення в мережі. Співачка не приховує, що ще не прийшла у форму після пологів. Вона нічого не фотошопила і не втягувала в спробах продемонструвати ідеальний прес."Молодець, все по часнику! Нехай всі знають, що в лялечку в момент не перетворишся»; «добре, що не фотошоп»; «всі такі ідеальні. Аж нудно, після пологів у більшості так і є, не враховуючи худеньких", - пишуть користувачі Мережі.

До слова, Кеті була максимально чесна з публікою весь період вагітності. Артистка не приховувала, що сильно поправилася і обросла целюлітом. "Я колупаю, немов качка! Мені важко дихати, тепер я постійно дихаю через рот. Це голосно і неприємно, і, Боже мій, я їм стільки фруктового льоду!"- сміялася над собою Перрі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

43-річного Орландо Блума також не бентежать перетворення нареченої. Зірковий батько щасливий, що нарешті тримає на руках довгоочікувану дочку. "Тільки ви і малюк, ви доглядаєте, перебуваєте поруч і стежте, чи не потрібна ваша допомога, дивіться, що ви можете зробити, щоб провести маленьке життя у великий світ», — ділився актор переповнюють його емоціями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Полякова відверто розповіла про збільшення губ.

Раніше Знай.иа повідомляв, що Кеті Перрі і Орландо Блум вперше стали батьками.

Раніше "Знай.иа" салат Кеті Перрі залазив у бургер в жіночому туалеті, але це не здивувало Дженіфер Лопес.

Також "Знай.иа" писав, Кеті Перрі розповіла, що звело її з Орландо Блумом.