Гарік Харламов в гордій самоті відвів доньку-першокласницю Анастасію на шкільну лінійку.

Цього року спільній доньці Гаріка Харламова та Христини Асмус виповнилося шість років. У січні дівчинці буде сім, так що вік уже шкільний.

Щасливий батько виклав фото, зроблене поруч зі школою. На світлині Гарік в спортивному костюмі гордо вказує на донечку, у якої через плече красується синя стрічка першокласниці.

"Перший раз у перший клас! Анастасія Ігорівна Харламова - першокласник!" - підписав фото Харламов.

Шанувальники від душі пораділи за 39-річного гумориста і дитину.

"Вітаємо!", "Харлашка", "Красуня", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Однак, багато хто не зміг втриматися від цікавості: "А де її мама?" Дотепники припустили, що Христина Асмус зараз зайнята: вчить "Текст". Так вони натякнули на скандальний фільм, де актриса знялася в еротичних сценах.

Також шанувальники Гаріка звернули увагу, що він дуже змінився. "Гарік схуд чи так здається?", "Вітаю! Гарік, ти схуд, чи що?" - здивувалися фоловери.

Як пишуть російські ЗМІ, школа "Президент", в якій навчатиметься Настя Харламова, знаходиться на Рубльовському шосе. Навчання в ній коштує 180 тисяч рублів на місяць. Індивідуальні заняття оплачуються додатково.

Зазначимо, Асмус і Харламов заявили, що після розлучення залишилися в добрих стосунках і разом займаються вихованням дівчинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шкільні архіви Тіни Кароль "злили" в мережу

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров випроводив дітей 1 вересня до школи і зітхнув з полегшенням

Також Знай.ua писав, акторка Римма Зюбіна 1 вересня зізналася, як боролася за місце під сонцем у школі