Спогади про шкільні роки у кожної людини свої. Ведучі Нового каналу також колись були школярами, і провели 9-11 років у стінах навчального закладу, і гризли граніт науки. На честь 1 вересня учасники телешоу "У кого більше" на Новому каналі поділилися своїми найяскравішими спогадами про шкільні роки.

Анна Олицька розповіла, що їй довелося проспати цілу ніч у бігуді.

Анна Олицька
Анна Олицька

З самого раннього віку у неї було довге волосся, тому вона вирішила здивувати всіх приголомшливими локонами. Олицька розповіла, що після такого сну у неї дійсно були фантастичні локони, і вона на святі була б найкрасивіша, якби вранці не виявилося, що на календарі ... 31 серпня! У Олицької вийшов фальстарт.

Макс Узол їздив до школи на велосипеді і завжди залишав його у дворі друга.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Макс Узол
Макс Узол

Коли він прийшов до друга 1 вересня перед восьмим класом, вдома нікого не було. Він хотів залишити велосипед, як раптом побачив, що на нього біжить величезна собака його друга. Собака вкусила його за руку, сорочку залило кров'ю. Максу довелося їхати до мами.

Аліна Мисечко збиралася йти в перший клас і дуже хвилювалася. Через це вона не спала цілу ніч.

Аліна Мисечко
Аліна Мисечко

Вона сказала, що всю ніч лежала і слухала, як б'ється серце. Це була перша безсонна ніч в її житті.

Оля Манько також сильно нервувала перед першим шкільним дзвінком у житті. Вона ніколи не ходила в садок, і з дитинства не любила молоко. Коли їй в перший шкільний день принесли молоко, для неї це стало шоком, проте зізнатися у своїй ненависті вона не наважилася. Молоко приносили кожен день до кінця третього класу, і їй доводилося віддавати його Однокласникам або навіть виливати в вазон.

Насті Кошман і зовсім довелося відвідувати перший дзвінок два рази. Вона пішла в школу в 6 років, проте отримала серйозну травму, через що довелося провести вдома півроку. У Кошман був час підготуватися, тому до другої спроби походу в перший клас вона знала практично весь матеріал першого класу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Тернополі роботодавців обкладуть драконівськими штрафами за зарплати в конвертах.

Як повідомляв Знай.иа, догляд, хоспіс та адаптація: Мінсоцполітики озвучило головні послуги для пенсіонерів.

Знай.иа писав, мінімалку підвищать, але грошей не додасться: як заповітні 5 000 гривень зроблять українців ще біднішими.