Відома російська співачка з українським корінням Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Читайте Знай в Google News!

Однак цього разу привід для публікації зовсім не радісний. Рівно 27 років тому, 1 вересня, помер рідний батько артистки Володимир Архипович. Корольова відвідала загиблого батька на кладовищі та опублікувала фото звідти. У підписі співачка зазначила, що батько буде назавжди в її серці.

"Папуля мій! Ти завжди в моєму серці ! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻" - написала Наташа.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники підтримали кумира і висловили співчуття в коментарях під постом.

"Царство Небесне🙏", "Вічна пам'ять 🙏таткові", "Моєму теж було 53😔", "Дуже рано пішов!", "Такий гарний. Наташа зовсім не схожа, копія мама", "Земля пухом", - прокоментують підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, цього літа Тарзан і Наташа Корольова відзначили 17-річний ювілей весілля, який став приводом нагадати шанувальникам про пристрасні почуття.

Як повідомляв портал Знай.uа, обранець Корольової Тарзан став "чоловіком на годину" для знаменитої блондинки: "Ми вже...".

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова стала гостею екскурсії на одній з ферм, де знаходилася велика кількість різних домашніх тварин.