Скандальний російський актор Павло Прилучний, який нещодавно розлучився зі своєю дружиною Агатою Муценіеце, засвітився в компанії зірки "татусевих доньок" Даші Мельникової.

Читайте Знай в Google News!

Артист поділився у своїх Instagram Stories провокаційним кадром. Він сидів за столом і дивився в камеру, а поруч з ним сиділа Мельникова, яка зіграла в "Татусевих доньках" Женю. Актриса висунула язик і спробувала облизати Прилучного. Її обличчя закрили сердечка і стріли Амура.

"Чарівна ніч з Дашею Мельниковою", - підписав фото Павло.

скріншот

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

До слова, Даша вже сім років перебуває у шлюбі з актором Артуром Смольяніновим і виховує з ним двох дітей. Що пов'язує Прилучного з Мельниковою залишається загадкою.

Варто відзначити, що зіркова красуня розмістила ранкове фото, підписавши "6.01..і ми зустрічаємо світанку". При цьому Прилучний вранці опублікував Stories зі школи, куди проводжав дітей з колишньою дружиною.

Користувачі соцмережі жартують, що актору залишилося роздобути ще трьох "татусевих доньок", адже дві у нього вже є.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше мережі велелюбного актора Павла Прилучного потрапила зірка серіалу "Універ" Юлія Франц.

Як повідомляв портал Знай.uа, новий обранець зірки "татусевих доньок" Павло Прилучний влаштував перепалку через колишню.

Також портал Знай.uа писав, чому 2020-й рік став гучним на зіркові розлучення.