Популярний український телеведучий, актор і шоумен Юрій Горбунов частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставив фотографію зі зйомок третьої частини фільму "Скажене весілля", на якій з'явився в образі свого героя Назарія Запухляка.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік Каті Осадчої позує в яскравій блакитній сорочці в квітковий принт. Образ шоумен доповнив накладними вусами та перукою.

"Таланти твої Україно !! Запухляк топить !! Скажене Весілля - рулить !!"- підписав селфі Горбунов.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Ігор Ніколаєв", "Зібров ми тебе впізнали)", "Аааа чекаю фільм👍 👍 👍", "Який красень🤗", "Та ти шо красень Олег Винник курить в сторонці", "Юхууу👍", "Коли вийде прем'єра 🔥 не можу дочекатися 🔥", "Класне перевтілення.👍 👏 💗 ", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юрко Горбунов з розмахом відзначив ювілей, Катя Осадча допомогла: сюрпризи від Олі Полякової, Насті Каменських і Потапа.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катя Осадча розповіла про таблетку молодості 50-річного Юрія Горбунова: "Дуже переживала".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських виставила трепетні архівні кадри з телеведучим Юрієм Горбуновим, чоловіком Катерини Осадчої, зроблені кілька років тому.