Українка Міла Кузнєцова завдяки своєму бюсту 13 розміру вже прославилася на всю країну. Про її красу і гідність знають далеко і за межами України. В її Instagram-акаунті понад 600 тисяч підписників. Кожен день вона отримує сотні повідомлень від шанувальників, які не можуть "пройти повз" таких розкішних форм.

У серпні модель і володарка титулу MISS WORLD plus size QUEEN побувала на відпочинку. Знай.uа розпитав Мілу про те, де вона побувала і як розважалася.

Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі
Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі

Мило, ви нещодавно повернулися з Одеси. Розкажіть, чим запам'ятався відпочинок на березі перлини Чорного моря?

Одеса - одне з моїх улюблених міст України! По-перше, те, що там є Чорне море, а по-друге, те, що це нереально гарне місто з шикарною архітектурою. Чого тільки варті Потьомкінські сходи і краєвид з них...

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Подобається різноманітність пляжів - можеш вибрати пляж з піском, а можеш і з галькою, ну і, звичайно ж, тепле, чисте, серпневе море. Це любов з першого погляду!

Коли на морі, які любите розваги?

Одні з улюблених розваг на морі - це, звичайно ж, купання і гарненько засмагнути. Як традиція з дитинства - посидіти на березі і з'їсти смачну кукурудзу з медовою пахлавою. Ну і куди без парку розваг? Покататися на всіх каруселях!

Люблю посидіти на вечері в кафе на березі і помилуватися, як відбивається місяць в морі. Для мене побувати на морі - це вже розвага від палких великих міст, це як приємний холодок для душі!

Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі
Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі

Чим порадувала Одеса в плані кулінарії?

Одесу я люблю за смачні і свіжі морепродукти. Все м'ясо я замінила смачними креветками і мідіями - це так смачно! Так приємно посидіти ввечері з келихом вина на набережній і насолодитися морським делікатесом, і великою кількістю найсвіжіших фруктів, таких як інжир (дуже його люблю), молочний мигдаль, який ще не засох, і традиційно кавун з динею. Оскільки Одеса - портове місто, то і їжа тут шалено смачна! І рибка прям з моря (сміється).

Які моменти під час морського відпочинку вам зазвичай не подобаються?

Одеса - курортне місто, і туди приїжджають люди з усієї України відпочити. Наприклад, я заходила в аптеку, і там написано: "Без масок не заходити", а всі люди, і аптекарі теж, без масок. У Києві такого немає!

І коли їдеш поїздом, то попадаються різні попутники. Коли поверталася додому, то ми попросили поміняти купе, тому що від попутника був неприємний запах. У нього навіть штани були мокрі! Довелося влаштувати провідниці скандал, щоб дали інше купе.

Чи вдалося завести нові знайомства з потенційними бойфрендами?

Сказати чесно, уваги була дуже багато! Я особисто не люблю швидкоплинні курортні романи. Звичайно, я знайомилася і спілкувалася з багатьма людьми, але в якості бойфренда не розглядала.

Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі
Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі

Ви до Одеси відпочили на Арабатській стрілці. Розкажіть про переваги релаксу на Азовському морі.

Азовське море, саме в селі Стрілкове, стало для мене відкриттям - справжні українські Мальдіви! Чистий і красивий пляж, прозоре і тепле море без медуз. Одна з фішок місцевості - це невелика кількість людей і тепле море з дивовижним піском.

Ось тут я точно цілий день купалася в морі і стрибала на хвилях. До речі, Азовське море вважається дрібним, але не там, де я відпочивала. У селі Стрілкове можна і поплавати, і попірнати - і це кайф!

Крім крутого сафарі-парку, дельфінарію та аквапарку, тут є ще природні розваги, такі як солоне озеро, де ти можеш полежати на воді, там неможливо потонути, а ще - гаряче джерело, куди ми приїжджали о 12 ночі, коли не було людей, і плавали. Також є гліцеринове озеро, о. Сиваш, лікувальні грязі і найголовніше - Рожеве озеро, яке на заході грає різними фарбами.

Арабатська стрілка - це гідний і спокійний відпочинок.

Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі
Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі

Вас як блогерку запрошують, напевно, в різні куточки країни. Чи є ще місця, в яких ніколи не були (саме в Україні)?

Звичайно ж, запрошують, ось в цьому році я нарешті цим скористалася. В Україні багато місць, в яких я не була і планую побувати, а є такі місця, в які просто хочеться повертатися. Дуже люблю Карпати, і там мільйон цікавих місць.

Чи не боялися подорожувати через побоювання захворіти коронавірусом? Чи робили собі тест?

Небезпека є, поки не придумали і не вакцинували всіх людей, але це не привід сидіти вдома і нікуди не виходити. Я максимально намагаюся в подорожах себе убезпечити: одягаю маску і обробляю часто руки. Я в душі - мандрівник, і сидіти вдома для мене дуже важко. Сподіваюся, моя турбота про себе буде берегти мене від такого страшного вірусу.

З приводу тесту, то я недавно робила його собі, перед зйомкою для одного телеканалу. У мене все в порядку зі здоров'ям (усміхається).

Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі
Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі

Про поїздку за кордон не думали? І куди тоді б?

Зараз закриті кордони з багатьма країнами, є кілька топових країн, куди українці їздять відпочивати. Я збираюся поїхати в Єгипет, в Шарм, у вересні - там дуже шикарний і бюджетний відпочинок.

Дуже люблю Червоне море і відпочинок без турбот, коли в готелі є всі послуги для комфорту: це харчування все включено, хороші спортзали, спа-салони і відмінний пляж, де до тебе постійно підходять і запитують: "Може, коктейль або холодний напій?" Одним словом - кайф (сміється).

Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі
Міла Кузнєцова, фото з архіву моделі

Нагадаємо, раніше Міла Кузнєцова розповіла Знай.uа, коли перший раз одягла бюстгальтер і чому не змогла носити його довше двох годин.

Також читайте, як українка з 13-м розміром грудей зважилася на екстремальний вчинок у житті.

Також повідомлялося, що Міла Кузнєцова стала новою рекордсменкою України в номінації "Найбільші жіночі натуральні груди".