Ви, звичайно ж, пам'ятаєте серіал" Доярка з Хацапетівки", перші серії якого вийшли в 2007 році. Проект так припав до душі глядачам, що творці стали знімати продовження. І ви точно не забули Євгенію Осипову — актрису, яка зіграла головну роль. 13 років тому всі "тримали кулачки" за героїню Жені, проте мало хто знає, що їх з героїнею долі виявилися дуже схожі.

Коли Осиповій виповнилося 9 років, помер її батько, і це змінило життя дівчини назавжди. Мама цілою добою вбивалася на роботі для того, щоб забезпечити себе і дочку. А Женя не хотіла повторити її долю. З самих ранніх років метою цієї дівчинки було довести всім-вона зможе жити по-іншому. Краще, яскравіше, багатше.

Не закінчивши школу, Осипова сама перевелася в Московську гімназію. Ще в школі Женя почала відкладати гроші, щоб в майбутньому знімати житло і забезпечити своє прожиток на деякий час.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Переїхавши до Москви, Женя пішла касиром у відомий ресторан швидкого харчування

Mcdonald's. на ті часи, вона отримувала непогані гроші. Симпатична зовнішність дівчини допомогла їй укласти контракт з модельним агентством, і у дівчини з'явився додатковий дохід. Але зупинятися на досягнутому вона не збиралася.

Одного разу все вирішив випадок. Дівчина ловила попутку, щоб дістатися додому. Перед нею зупинився красивий джип в якому сиділи Ірина та Сергій Безрукови. Розговорившись по дорозі пара дала їй кілька слушних життєвих порад і через час Євгенія подала документи в театральний. Пройшла кастинг і стала головною героїнею "доярки".

Після успіху в цьому фільмі Осипова розуміла, що можна стати заручником однієї ролі, тому відразу ж стала шукати нову роботу.

Потім вона знялася в серіалі «Закрита школа» і зіграла абсолютно протилежну роль стервозної дівчини. Зараз за спиною актриси десятки ролей. Вона знялася в "Промзона«,» Реальний тато«,» Я сищик«,» чемпіон«,» тонка грань«,» вірю«,» Ціна минулого«,» сильна слабка жінка" та ін.

Євгенія Осипова одружена з відеооператором Анатолієм Симченко у пари є син Максим і дочка Софія.

Дивно спостерігати як змінилася зовнішність актриси за всі роки участі в зйомках. Вона стала набагато краще виглядати і перетворилася в елегантну жінку, від простої Жені, яка приїхала шукати своє щастя, практично нічого не залишилося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Вілл Сміт і Мартін Лоуренс зробили українцям безвідмовну пропозицію.

Як повідомляв Знай.uа, Дін і Сем Вінчестери повертаються, фанатки пищать від радості: коли побачимо нові пригоди в "Надприродному".

Знай.uа писав, заборона-порожній звук: які російські серіали досі популярні серед українських глядачів.