2 вересня вічно молода Сальма Хайєк відзначає свій день народження. І хоча не заведено називати вік жінки, у випадку з цією красунею - це комплімент.

Мексикансько-американській актрисі Сальмі Хайєк нині виповнюється 54 роки. При цьому їй важко дати більше як 30-35 років. Красуня напевно розкрила секрет вічної молодості, інакше не зрозуміло, як можна так карколомно виглядати на шостому десятку.

Спекотна брюнетка підкорила чоловічі серця не лише у своїй рідній Мексиці, але і по всьому світу. Сальму Хайєк обожнюють і наслідують дівчата різного віку. За свою акторську кар'єру Сальма Хайєк зіграла в понад в 30 фільмах. До слова, Сальма стала першою мексиканкою, яку номінували на премію "Оскар" за найкращу жіночу роль.

Відсвяткувати свій 54-ий день Сальма Хайєк приїхала з чоловіком до Греції. Напередодні іменин зірка виклала в Instagram чарівне фото.

На світлині Сальма позує на тлі моря й гір у чорному суцільному купальнику-монокіні та чорному парео на талії.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пляжний образ Хайєк доповнила білим крислатим капелюхом з чорною стрічкою, масивними окулярами й золотими сережками-кільцями. На руках у неї були золоті браслети.

Неможливо не полюбуватись стрункою фігурою і сексуальним пишним бюстом Сальми.

"Вгадайте, кому завтра виповниться 54? Дякую, Марджо, що під час відпустки перетворився у фотографа!" - підписала світлини зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сальма Хайєк вразила красою на фото без макіяжу

Як повідомляв портал Знай.ua, Сальма Хайєк зворушливо привітала Антоніо Бандераса

Також Знай.ua писав, Сальму Хаєк засікли в обіймах Джона Сноу