Російський співак і чоловік телеведучої Регіни Тодоренко Влад Топалов ретельно стежить за своєю фізичною формою. Для численних фанатів артиста залишається загадкою, як йому вистачає енергії одночасно займатися кар'єрою, бути люблячим і уважним батьком і витрачати масу часу на заняття в спортзалі. Топалов також активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться своїми успіхами у всіх трьох сферах життя на радість шанувальникам.

Зовсім недавно Топалов виклав фотографію, де позує топлес. Можна помітити відмінний результат "сушки" його спортивного тіла — ні грама зайвого жиру, помітний рельєф і міцні руки. Під фотографією-сотні тисяч лайків і захоплених коментарів від друзів і фанатів.

"Ну, хоч схуд на @ice_1tv😈 💪 🏻", - підписав своє фото Влад. Хлопці заздрять фізичній формі, дівчата-Регіні Тодоренко. Радує те, що Влад знайшов у собі сили все-таки згорнути з "кривої доріжки" і налагодити повноцінне, здорове життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Цього разу вона буквально розлютила фоловерів дивним жестом. Знаменитість написала, що американці і японці - набагато життєрадісніше українців, а потім звузила очі за допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.