Засновник культового російського гурту "Ласковый май" Андрій Разін 2 вересня поділився в своєму Instagram сумною новиною про смерть давнього колеги і друга Олександра Прико. В кінці липня 47-річний музикант був госпіталізований з підозрою на коронавірус, після обстеження у нього виявили рак.

Читайте Знай в Google News!

Лікарі діагностували у Прико злоякісну пухлину. Дружина музиканта розповідала, що чоловік у важкому стані, і йому необхідно термінове лікування.

"Для всіх музикантів гурту "Ласковый май" це велика втрата. Сашу колись привіз Сергій Кузнєцов на моє прохання разом з Ігорем Ігошиним, який трагічно загинув. Доля цих хлопців визначилася після того, як вони потрапили до першого складу гурту "Ласковый май". Саша був клавішником. Потім він з кількома хлопцями покинув гурт і створив свій під назвою "Мама". Але цей колектив, на жаль, не зміг проіснувати без міцного, хорошого продюсера і більше двох років гастролей практично не було. На цьому команда розпалася, після чого Саша переїхав до Москви", - згадує Разін.

Останні роки життя екссоліст "Ласкового мая" провів у Санкт-Петербурзі, де після завершення музичної кар'єри влаштувався працювати монтажником.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Останнім часом ми з ним часто зустрічалися. Саша Прико підтримував мене в конфлікті з Юрою Шатуновим, за що йому величезне спасибі. Царство йому небесне. Ми з його дружиною Оленою робили все можливе, щоб врятувати Сашу, але рак не дозволив нам цього зробити. Я зі свого боку зроблю все можливе, щоб гідно поховати Сашу. Про місце і час прощання з Сашею Прико ми повідомимо додатково", - написав Андрій.

"Від щирого серця співчуваю з приводу передчасної смерті Саші Прико. Я вражений сумною звісткою і щиро сумую. Світла пам'ять", - написав Юрій Шатунов в Instagram.

Шанувальники висловлюють слова співчуття у зв'язку з кончиною улюбленого артиста.

"Шкода Сашеньку", "О Боже! Співчуття рідним і близьким", "Світла пам'ять", "Царство Небесне. Любимо, пам'ятаємо, сумуємо", - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 1 вересня не стало знаменитого радянського і російського актора Бориса Клюєва.

Як повідомляв портал Знай.uа, легенда 90-их Левко Дурко розповів про життя після "Території А" і шаленої популярності.

Також портал Знай.uа писав, що важко хворий Андрій Губін посеред ночі вперше з'явився на публіці.