За 50 років акторської кар'єри Борис Клюєв встиг заробити за цей час на безбідне життя. На гонорари від серіалу "Вороніни", в якому артист зіграв пенсіонера Миколу Петровича, він придбав трикімнатну квартиру в Італії, розташовану на березі Тірренського моря.

Читайте Знай в Google News!

"Коли я приїхав туди вперше – в квітні або травні, то йшов і радів: море шикарне, дивовижного кольору, пальми ростуть... Ось дружині і сказав: "Я хочу тут жити". Зазвичай взимку туди на два тижні літаю і ще на цілий місяць влітку", - розповідав в останніх інтерв'ю Клюєв.

Коли у Бориса Володимировича знайшли онкологію, літати на далекі відстані стало складніше, тому він купив також житло в українському Криму.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, 76-річна знаменитість володів дачею в підмосковному Звенигороді, куди приїжджав заради фізичної активності. Там Клюєв займався ремонтом, ділянкою і рубав дрова. Ціна заміського будинку зірки становить близько 50 млн рублів. Приблизно стільки ж коштують італійська і кримська квартири.

Як повідомляють росЗМІ, спадкоємців у Бориса Володимировича не залишилося. У 1993 році від серцевої недостатності помер його єдиний син Олексій. Все майно, ймовірно, перейде вдові Вікторії Клюєвій, з якою він прожив у шлюбі 45 років.

Борис Клюєв з дружиною, фото з Instagram
Борис Клюєв з дружиною, фото з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що про смерть знаменитого радянського і російського актора Бориса Клюєва стало відомо 1 вересня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Москві пішла з життя російська естрадна співачка Валентина Легкоступова.

Також портал Знай.uа писав, що учасника культового гурту "Ласковый май" вбила онкологія.