Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, на якому продемонструвала останній і вкрай незвичайний подарунок від коханого, який той привіз зі зйомок нового сезону шоу "Світ навиворіт". Так, дівчина захоплено чекала, що ж таїться в красивій дерев'яній коробочці з ієрогліфами, проте побачене сильно нажахало її - в упаковці акуратненько в ряд розмітилися сушені жаби.

я вже давно звикла до того, що @komarovmir зі своїх експедицій привозить мені екзотичні подарунки.. але ось щоб прям настільки???? Коротше, дивіться новий сезон #миранаизнанку вже зараз на 1+1 🤣 🤣 🤣

Фолловери залишилися в захваті: "Дімка той ще романтик 🥰 P. S: подарунок прикольний, екзотика.", "Діма роздобув предмет для тортур😄 😈", "🤣 🤣 🤣у мене така ж реакція", "круте відео, ви тут такі щирі, це шалено мило💞 🌺 👍", "це як запасна банка тушонки на випадок швидко приготувати вечерю😉", "коли коханий у тебе романтик".

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.