Засновник російського гурту Little Big Ілля Прусікін розлучається з дружиною, співачкою Іриною Смєлою (Tatarka). Про це пара, яка виховує 2-річного сина Добриню, заявила у відеозверненні.

Читайте Знай в Google News!

Після цього на солістку Little Big Соню Таюрську посипалися погрози і звинувачення. Шанувальники переконані, що Ілліч і Соня крутили роман потай від інших колег.

"Чи не ти стала яблуком розбрату в родині Іллі та Іри? Дуже сумно, що так сталося", "Тільки після довгих років заміжжя ти все зрозумієш і поставиш себе на її місце", - пишуть співачці в коментарях.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

У відповідь Таюрська вирішила негайно видалити всі негативні коментарі.

"Люди поводяться, як тварини! Я буду видаляти всі коментарі з образами, як мінімум, тому що це читає моя сім'я, моя бабуся! Якщо ви хочете мене зачепити, пишіть мені в дірект!" - обурилася Соня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, днями Ілля Прусікін і його дружина Іра Смєлая (Tatarka) заявили про розставання. Пара розлучається без скандалів і планує продовжувати виховувати дворічного сина спільно.

Як повідомляв портал Знай.uа, міцні стосунки або розлучення на благо: Камінська і Дімопопулос поділилися секретами щасливого життя.

Також портал Знай.uа писав, що розлучена Христина Асмус в короткій сукні не обділила увагою двох чоловіків.