Російська гумористка Олена Степаненко після розлучення з Євгеном Петросяном виступила з новою програмою"іронія весни". Шанувальники помітили, як покращала і схудла знаменитість після розлучення з чоловіком, який зараз живе зі своєю 31-річною помічницею.

Читайте Знай в Google News!

Розставання Олени Степаненко та Євгена Петросяна стало несподіванкою для фанатів і було одним з найбільш обговорюваних подій останніх років. Артисти прожили разом 30 років, проте гумористка намагалася всіляко показати, що вона сповнена сил, повністю відновилася після розлучення, покращала і навіть готова посміятися над ситуацією на всю країну.

"Пам'ятаю, якось кажу йому:"дорогий, посварий мене, я після шести поїла". Він каже: "Гори зі сорому, Чудовисько жирне!"При розлученні мені дісталася одна сковорода, завдяки якій я забрала все інше", - іронізує Степаненко в одному з номерів.

При цьому відомо, що в реальному житті Степаненко і Петросян досі займаються розділом майна. В одному з номерів також був випад, як героїня нібито застукала чоловіка з коханкою. І весь вечір гумористка жартувала на досить делікатну тему.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Прийшла додому, а чоловік з коханкою. І очі в обох такі хитрі. Пішла на кухню: точно, весь компот випили!"; "Я-то думала, що він мене кинув, а подивилася на себе в дзеркало і думаю: "Ех! Втратив!"; "Жінка не спирт: розведена слабкіше не стає", - сипала колкостями Олена.

Степаненко після розлучення живе в одній з квартир Вагановича. Вона розповіла, що тепер більше читає, слухає, подорожує не тільки по Росії, але і святих місцях і зізнається, що їй добре.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Молода дружина Петросяна показала, чим спокушає 74-річного гумориста щоночі.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Петросяна Брухунова вперше показала, як розважається з 74-річним чоловіком.

Також Знай. ua писав, що дружина Петросяна Брухунова видала рецепт вершково-сирного торта.