30 серпня на телеканалі "1+1" стартував новий сезон головного танцювального шоу країни під назвою "Танці з зірками", в прем'єрному епізоді якого глядачів чекав сюрприз у вигляді виступу всесвітньо відомого балету Light Balance і популярного українського виконавця Monatik з Вірою Брежнєвою виконавши пісню "ВЕЧЕРиНОЧКА".

Читайте Знай в Google News!

Відомий український танцюрист і один із суддів проекту Влад Яма поділився своїми враженнями від виступів у першому епізоді. Він заявив, що його сильно здивувала Санта Дімопулос, яка представила практично бездоганний танець.

Додатково він назвав Надію Мейхер і Тараса Цимбалюка. Повідомивши, що ці три пари і є основними претендентами на перемогу. "Але це лише перший ефір, і все може змінитися", — додав він.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Правила проекту передбачають відсутність глядацького голосування в першому ефірі. Через це жодна пара не покинула проект. А суворі судді виділили Санту Дімопулос і її партнера Макса Леонова кращою парою епізоду, а Влад Яма до того ж зазначив, що після виступу не переживає за майбутнє сезону, так як вони надали професійну хореографію.

Катерина Кухар назвала Дімопулос "головною пантерою проекту", повідомивши, що була дуже задоволена. 90-річний Григорій Чапкіс зазначив, що пара зуміє підкорити Бразилію своїм танцем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль оголилася для " Vogue" і розповіла про покійного чоловіка: "Він витягнув мене"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця "Танців з зірками" Санта Дімопулос вразила результатами схуднення: "Мінус 14 кіло"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Песик спокусливо вигнулася біля снопів: "Поверни"