Відома співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Так, нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали бекстрейдж з недавніх зйомок для українського глянцю Vogue.

Читайте Знай в Google News!

У короткому ролику Тіна Кароль зображена в білій сорочці, блакитних джинсах і з розпатланою зачіскою. Артистка зосереджено дивиться в екран ноутбука, на якому показані свіжі фотографії для журналу. Зірка спілкується з редактором англійською і явно захоплена процесом.

Варто відзначити, що Тіна Кароль відкрила свої секрети в інтерв'ю журналу Vogue UA. Читачам належить дізнатися, чим любить займатися Тіна у власному саду, коли з поп-діви перетворюється на звичайну жінку; як доглядає за собою і що думає її 13-річний син Веня про популярність мами.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Але головною інтригою став вихід нового альбому Тіни Кароль. Як стверджує офіційний фан-клуб співачки в Instagram, довгоочікуваний альбом "Знайти своїх" вийде 18 вересня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Тіну Кароль раптово вселився Snoop Dogg: "Зведу тебе з розуму".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль оголилася для "Vogue" і розповіла про покійного чоловіка: "Він витягнув мене".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль оголила сексі-декольте на "Танцях з зірками".