Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим спокусливим кадром, позуючи в жіночному образі. Так, артистка приміряла розкішну довгу сукню з глибоким декольте і прозорим подолом в горошок, а також білосніжний облягаючий жакет. Незвичайний образ Даша доповнила "вінтажною" зачіскою з 20-30 років минулого століття і вечірнім макіяжем з темними акцентами.

Stay true.. (Залишайся справжньою)

Фолловери залишилися в захваті: "Най-най😏 🔥", "лялечка💯 😀", " красуня!💖 ", "Красива🤙 😎 🖤", " як загадково....🤔 😌 ", "Wow образ!!!", "Шикарно😍👍", "🍓🍒😘🌹💕дуже красива, стильна, чарівна, сексуальна, гламурна!🌹💕😘🍒🍓", "Красуня❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще