Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу він показав фотографію зі своєю колегою-співачкою Ольгою Поляковою і викликав бурю обговорення в мережі.

Читайте Знай в Google News!

"Біля @polyakovamusic на підборах ,я зі своїми 186 см , виглядаю як біля Віталіка Кличка в юності", - зазначив він.

І дійсно, біля ефектної української артистки Олі Полякової на високих підборах він виглядає набагато нижче. І це при тому, що зростання Пономарьова становить 186 см, а зростання Полякової – 180 см.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Шанувальники відзначили, що біля такої розкішної дами не соромно опинитися нижче зростанням і припустили в жартівливій формі, що може бути причиною високого зросту Ольги і відзначили, що артист поруч з нею виглядає зростанням в 165 см.

"Вау взагалі нам здалося 165см", "біля такої розкішної дами не соромно і нижче зростанням опинитися", "Якийсь ви тут такий маленький", "все нормально. Картинка красива. Оля вогонь!", "Ну так!! На цьому фото різницю в рості між вами видно👍", "Полякова"нічна жриця і богиня Любові"🌹може саме там секрет шаленого зростання❤😜😉😍🦋🙊💥👌А якщо без підборів👠то зростання однаковий", "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Пономарьов розкрив душу і вперше розповів про колишніх./.

Як повідомляв Знай. ua, Олександр Пономарьов показав фото сина з різницею у вісім років

Також Знай. ua писав, що Серцеїд Пономарьов влаштував свято живота.