Популярна українська співачка Оля Полякова, яка зайняла місце Володимира Зеленського у шоу "Розсміши коміка" і була тренером гумористичного шоу "Ліга Сміху", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу королева української сценивирішила ввімкнути режим "мама". Оля Полякова під час карантину приділяє значно більше уваги своїм дітям. Співачка влаштувала прогулянку з молодшою ​​донькою Алісою в Київський зоопарк, а для виходу вибрала короткі шортики, які підкреслили її безкінченні ноги.

Протягом самоізоляції Оля Полякова успішно розвивала особистий блог в Instagram - вона знімала інтерв'ю з колегами по сцені, часто залишаючи дітей без уваги. Однак в спекотний літній день співачка вирішила відправитися з 8-річною Алісою в Київський зоопарк.

Фото з прогулянки зіркова мама показала в мережі. Судячи зі світлини, прогулянка з мамою сподобалася.

"Режим мама", - коротко прокоментувала фото Полякова.

Оля Полякова вибрала для виходу лаконічний і стильний образ. Вона позувала в білій футболці оверсайз і коротких темних шортах з високою талією. Такий образ вдало підкреслив її стрункі й підтягнуті ніжки, які вже давно завоювали звання найдовших у вітчизняному шоу-бізі.

Аутфіт завершили білі кросівки на масивній підошві. Довге волосся білявка залишила розпущеним, а обличчя приховала за трендовими сонцезахисними окулярами.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аліса стоїть коло мами у дзеркальній позі, немов підкреслюючи свою схожість з нею. Як видно з фото, ноги у доні будуть нічим не гірші від маминих.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Полякова на яхті похвалилася нескінченними ногами

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також Знай.ua писав, Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.