Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

З кожним днем навколо її особистого життя стає все більше чуток. Зокрема, фанати з нетерпінням чекають новин про вагітність знаменитості.

"минулий рік про моє особисте життя було стільки всього сказано і показано, що тепер я вважаю за краще зберігати щастя в тиші", — так прокоментувала річницю заміжнього життя Аліна. - "Перший рік шлюбу пройшов чудово, але непросто. Річниця запам'ятається тим, що ми провели її на карантині, дотримуючись усіх заходів захисту. Він в одній кімнаті, я - в іншій. Зустрічалися на кухні!”.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Гросу вирішила розвіяти всі чутки і офіційно заявила, що зараз не вагітна, але дуже любить дітей і обов'язково хоче стати мамою: "це всього лише був першоквітневий жарт. Трохи божеволіли на карантині".

Гросу неодноразово помічали в компанії актора Романа Полянського. Хто він у житті співачки? "Рома-мій чудовий друг, партнер. Ми завжди на одній хвилі! А бачимося часто тому, що ми дружимо і Рома задіяний в моїй роботі. Він талановитий актор, режисер і брав участь у моїх кліпах", - поділилася Аліна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу намочила біле платтячко і всі побачили, що під ним.

Як повідомляв Знай. ua, Аліна Гросу стурбувала нічним фото на даху висотки.

Також Знай. ua писав, що Аліна Гросу зустріла осінь новими губами.