Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу Аліна Гросу вирішила приміряти на себе образ матері, прділившись з підписниками сімейними кадрами, на яких постала з симпатичним малюком на руках.

У співачки два молодщих братики і так збіглося, що їхні дні народження день в день один за іншим. Так, 30 серпня молодшому братику Аліни Михайлику виповнилося три рочки. А вже 31 серпня день народження святкує зведений брат зірки по матері Роман.

З цієї нагоди Аліна вирішила поділитися з шанувальниками відео, на якому вона розважає маленького Михайлика. Гросу просто підскакує від задоволення, тримаючи брата на руках і весело позує на камеру, граючись з малюком на майданчику.

Дивлячись на ці кадри, можна подумати, що з Аліни Гросу колись вийде прекрасна мати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"У нашого молодшенького Міх Міха вчора був день народження, а сьогодні вже у старшого брата Ромка. Я щаслива, що Бог мені подарував двох таких прекрасних і таких різних улюблених, близьких людей! Два рідних брата - це неймовірно круто. Люблю вас і завжди пишаюся вами!!! Будьте щасливі, Ви у мене най-най-найкращі!",- підписала кадри зірка.

Шанувальники співачки засипали її лайками, зазначаючи, що вона дуже гарненька в цьому образі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу раптово защебетала українською мовою

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Гросу заінтригувала прихильників новим кліпом, здивувавши зовнішнім виглядом

Також Знай.ua писав, Гросу вперше похвалилася нареченим.