Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне відео, заінтригувавши новим кліпом і невиданою піснею. Так, артистка позувала з кількома саднами і порізами на обличчі, пообіцявши показати шанувальникам своій зовсім інший, незнайомий бік.

"Друзі, вибачте що пропала😘
Готуємо для вас 💣💣💣
Вчора відзняли кліп на нову пісню... багато пристрасті...багато крові...і нова сторона мене 😌 чекаєте ?))", - поцікавилася Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Клааасс! Ти останнім часом стала активніше у творчості 💛", "👍 Дуже", "😍😍😍🙌🙌🙌🙌Чекаємо 👏👏👏👏👏", "Чекаю палкого кліпу.", "З нетерпінням🤗", "Ти просто незвичайна красуня 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓".

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.