Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала нові фото, а в підписі до посту оголосила винагороду за пошуки свого собаки породи чихуахуа, яку втратила ще в кінці червня.

Читайте Знай в Google News!

"Путівка до Туреччини або 20 тисяч гривень. Я придумала для всіх українців конкурс. Допоможіть з пошуком нашої Марсі і отримаєте на вибір приз-путівку в Туреччину на 2-х (дуже актуально в сезон відпусток). Або 20 тисяч гривень на карту, або готівкою (грошики ніколи не бувають зайвими). А людині, яка добровільно поверне песика, теж я приготувала призи на вибір: - 20 тисяч гривень; - путівка на відпочинок; - покупка нової собаки породи чихуахуа, або будь-який інший на вибір. Так, я божеволію... але краще це перетворити на квест з призами, ніж плакати і втрачати надію.

А тепер дані про втрату. Місто Київ 28 червня в районі Жуків острів, недалеко від ресторану Маячок, загубився собака. Не питайте як, я сама не знаю, як це можливо. Порода чихуахуа 5 місяців, пухкий щеня. Може бути в будь-якому районі міста Києва, Київської області і навіть в іншому місті в Україні. За моїми припущеннями, вона відразу вибігла за територію і її хтось підібрав. Охорона знала про втрату через 10 хвилин після втрати, мабуть, за цей час її і підхопили. Версія про те, що її загризли пси або збила машина не підходить, не труїте душу ... до дороги 5 км, бродячі пси всі "приватизовані" охороною, так що її 99,9% підібрали люди. Чекаю фото Чихуа в Директ, дуже розраховую на допомогу людей", - написала Раміна.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.