Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували чарівне фото Тіни, на якому вона позує в цікавому образі. Схоже, красуня еротично позувала для модного глянцю Vogue.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кароль з'явилася, лежачи в пікантній позі на білосніжному ліжку. На ній цікава картата кофточка, а ось білизни, очевидно, немає, вона прикрилася простирадлом так, що засвітила пружні сідниці. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а обличчя вона кокетливо прикриває однією рукою. У підписі до фотографії повідомили подробиці зйомки. "Тіна Кароль стала головною зіркою вересневого номера @vogue_ukraine ! Журнал вже у продажу! Photo: Greg Swales @gregswalesart. Style: @anyaziourova. Hair: @riadazar9 @artdeptagency. Make-up: @natastrilchuk. Nail: @mvk.ua. Producer: @alexeyg, @agpnyc. (c) @vogue_ukraine, New-York, 2020", - йдеться в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.