Відомий російський телеведучий, батько 7-річного Платона Дмитро Шепелєв поділився секретами хорошого виховання. На його думку, головне в цій справі – не говорити дитині, що і як робити, а показувати все на своєму прикладі. Саме тому кожен день потрібно бути прикладом для малюка.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік покійної Жанни Фріске розповів Grazia, що дитині важливо мати не наглядача і не няню, а саме друга. При цьому потрібно приймати вибір маленького члена сім'ї. Якщо йому цікавий спорт або, наприклад, музика, то потрібно допомагати в цьому напрямку.

"Талановиті в музиці діти повинні виступати, талановиті в спорті повинні тренуватися, діти, які не люблять увагу, повинні залишатися в тіні. Завдання батька – допомогти своїй дитині зрозуміти, що він дійсно хоче, і підтримати", - зазначив Шепелєв.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Цього року Платон пішов у перший клас однієї з кращих шкіл Москви з викладанням англійською мовою. Родичі Жанни Фріске зізналися, що давно не бачили дитину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, сестра покійної Фріске зворушила кадром з немовлям: "Я стала мамою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Шепелєв заявив, що мріє найближчим часом ще раз стати батьком.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Шепелєв привів сина на телешоу і всі "побачили" Жанну Фріске: "У студії ахнули".