Екссолістка Serebro Поліна Фаворська продовжує епатувати публіку, цього разу зірка виклала надзвичайну гарячу фотографію, яка не залишила усіх байдужими.

Читайте Знай в Google News!

На власній сторінці у соціальній мережі Instagram Фаворська виклала світлину, на якій зображено її абсолютно голою. Камера “схопила” жінку в момент бігу, тобто глядачу видно лише пружні сідниці співачки, худі руки і звабливу спину. Волосся жінки розпущене і вільно рухається разом із бігом. Зірка підписала фотографію так: “Я хаос. Ти мій фрактальний світ”.

Підписники гаряче оцінили красу жінки і лаконічність світлини.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Схоже, що це не єдиний кадр з фотосесії, або вона не проти розгулювати голяка, так як недавно вона опублікувала знімок схожої тематики.

Поліна Фаворська - ексучасниця гурту Serebro, яким керує Макс Фадєєв. Відомо, що вона пройшла кастинг у гурт, коли мала надзвичайно складну ситуацію: її колишній хлопець знущався над нею, бив, зраджував на очах і не давав їсти. Молода співачка прийшла до продюсера з анорексією, від якої він допоміг їй вилікуватися. Фаворська залишила гурт, бо, за її словами, вирішила зайнятись духовними практиками і медитаціями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше