Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з сестричками похвалилися неймовірними образами на Хелловін 2019, вбравши ще й маленьких дітей. Варто зазначити, що 31 жовтня сімейка завжди відзначає з розмахом, а їх вбрання ще довго обговорюють користувачі мережі і численні фоловери.

Сама Кім Кардашьян вразила забавним образом гарячої блогдинки з 2000-х, головною героїнею "Блондинка в законі" Елль Вудс і навіть в точності повторила уривок з стрічки, де Елль поступає у Гарвард.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Старша дочка Кім, Норт, перевтілилася в чортеня, і швидше за все, самостійно створювала стильний образ. Посередині красується дочка старшої сестрички Кім, Кортні. Маленька Пенелопа позує в образі ангела і демона одночасно.

Старша сестричка Кортні приміряла звабливий образ Вампіри з "The Vampira Show", яке було популярне в США в 1954 році. Також світська левиця нагадує маму Мортишу з "Сімейки Аддамс". Опісля Кортні з'явилася в образі гарячої блондинки-ковбойки в облягаючому міні.

Хлої Кардашьян перетворилася на злобну Стервеллу Де Віль з культового мультфільму "101 далматинець", в той час як її дочка Тру позувала в образі маленького далматинця. Однак Хлої більше любить вбирати дитину, ніж себе: в цьому році Тру побувала Білим Лебедем, Умпа-Лумпом, бджілкою, гарбузиком і левеням.

Кайлі Дженнер захопила відвертим вбранням русалоньки Аріель, виставивши напоказ розкішні груди. А ось дочка Стормі стала її маленькою копією, примірявши вбрання, яке зіркова мама одягала на Met Gala 2019.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.iа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.