Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Так, на своїй сторінці пишнотіла діва опублікувала фото в спокусливому білому платті, яке оголює її пишний бюст і демонструє чудові округлості на тілі.

На фотографії Кім Кардашьян не дивиться в камеру, цей знімок був зроблений як би випадково. При цьому зірка на ньому вийшла дуже вдало. Крім білого плаття, на тілі Кім багато дорогих прикрас – кольє на шиї і кілька кілець на обох руках. До речі, руки Кардашьян на фото складені в "позі зайчика", що виглядає дуже забавно. А от збоку до попи світської левиці тягнеться чиясь рука.

Шанувальники в захваті від нового фото Кім Кардашьян, про що свідчать численні коментарі та майже мільйон лайків за 2 години після публікації. Фолловери всіляко розхвалюють світську левицю і її спокусливий образ.

Раніше повідомлялося, що Кім Кардашьян опублікувала спокусливе фото з незнайомцем. На фотографії Кім Кардашьян позує в компанії темношкірого красеня, який до того ж повністю голий. Сама світська левиця з'явилася на знімку у відвертому бежевому купальнику закритого типу. Пишна шевелюра зірки спадає на плечі, а на її обличчі яскравий золотистий макіяж.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Обидва герої фотосесії сидять на табуретці, яка більше нагадує бочку. Кім Кардашьян спокусливо вигнула спину, сперши її на руку темношкірого манекенника. При цьому вона дивиться в камеру, а її супутник взагалі мрійливо закрив очі.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кардаш'ян натягнула штору для душу і розмалювала дочку.