Антоніна Матвієнко-39-річна виконавиця і дочка відомої народної артистки Української РСР, а також Героя України, Ніни Матвієнко. У 2007 році написала свою першу пісню під назвою "Не метелиця лугом стелитися".

Читайте Знай в Google News!

У 2011 році дівчина взяла участь у першому сезоні пісенного шоу "Голос країни", проте до неї повернувся жоден з тренерів. У підсумку Костянтин Меладзе вирішив дати їй шанс після сліпих прослуховувань і таким чином Матвієнко зуміла досягти фіналу прямих ефірів, де посіла друге місце.

Зараз жінка, яка в 2017 року узаконила стосунки з іншим українським виконавцем Арсеном Мірзояном, опублікувала фотографію матері на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. "Осіння мама", — підписала вона фото. Так як жінка зображена на знімку з квітами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Благослави її, Господь! Дякуємо за ваші пісні, які нам даруєте!", "Велика Ніна Матвієнко!Здоров'я, удачі і всього самого доброго у Вашому житті!Кубань любить вас!", "Красива і важлива жінка. Довгих років і міцного здоров'я", - відгукуються користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нестаріюча Успенська покрутила задом у вузьких штанях: "Ягідка"

Як повідомляв "Знай.ua", прийомна дочка Потапа забула про ліфчик і засвітила божественне тіло у крихітному топіку.

Знай.ua писав, Ріапобой заманив Джамалу на природу - трималися за руки за столиком "Наодинці"