Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", а нещодавно стала учасницею проєкту "Танці з зірками", опинилася під крапельницею за два дні до другого прямого ефіру.

Вона сильно отруїлася і навіть не могла закінчити репетицію. Про свій стан здоров'я Слава розповіла в сторіс на особистій Instagram-сторінці.

Камінська захворіла саме тоді, коли до прямого ефіру шоу залишилося всього два дні. Зараз Слава знаходиться під крапельницею вдома.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Камінська ще зранку погано себе почувала, однак вирішила не залишатися вдома і все-таки вирушила на репетицію. Спочатку Слава думала, що недобре себе почуває через постійну втому, адже щодня займається танцями приблизно 5 годин. Однак на тренуванні їй стало зовсім погано і вона пішла додому.

Слава викликала лікаря, який виявив отруєння і поставив крапельницю. Однак, Камінська не впала у відчай через те, що захворіла пере самим ефіром. Вона підбадьорює себе веселим віршиком.

"Нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди. Прорвемося", - підписала Слава чергове фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слава Камінська розповіла, до чого її довели "Танці з зірками"

Як повідомляв портал Знай.ua, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Також Знай.ua писав,Слава Камінська видала секрет ідеальних стосунків.