Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Недавно знаменитість виставила уривок з довгоочікуваної прем'єри кліпу на пісню "A Huevo". А тепер Каменських презентувала і сам пристрасний кліп.

Слова і музику до пісні написав Олексій Потапенко, а режисером ролика виступив Леонід Колосовський.

Менше, ніж за пів дня кліп набрав мільйон переглядів. А до кінця доби кількість переглядів дійшла майже до двох мільйонів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Настя Каменських поділилася з шанувальниками радістю від такого успіху. П'ятничний вечір і мільйонні перегляди Настя вирішила відсвяткувати текілою, влаштувавши собі спекотну мексиканську вечірку.

обігла влаштовувати собі гарячий мексиканський вечір!", - підписала фото Настя, на якому постала з веселою усмішкою і текілою в руках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських представила шанувальникам новий кліп, який нікого не залишив байдужим

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.

Також Знай.ua писав, Настя Каменських розповіла, як вивчити англійську мову