П'ятого Вересня 2020 року відбудеться прем'єра нового випуску шоу "Вечірній квартал", де вже за традицією будуть використані жарти на найактуальніші теми в Україні, включаючи Політику. Один з номерів торкнеться пари Володимира і Олени Зеленських, які проспали святковий парад до Дня Незалежності і відправили замість себе на торжество своїх двійників.

Читайте Знай в Google News!

Актор Юрій Великий, який і гратиме президента України, заявив, що вже представляє реакцію журналістів. Адже вони зуміють написати, що Зеленський не потрапив на парад через ліжко. Роль же першої леді зіграє Ірина Сопонару. "Не знаю, наскільки мені вдалося перейняти манеру мови Олени, але я намагалася. Правда, Юра на репетиціях мене весь час вводив в легкий ступор – він так схоже копіює голос Володимира Олександровича, що я весь час напружуюся", — заявила вона.

Олена Кравець буде відсутня в новому випуску через те, що нещодавно був підтверджений випадок зараження COVID-19. Зараз вона вже одужала, але випуск буде спостерігати разом з телеглядачами.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Крім політичних номерів, одними з яскравих вважають фантазію на тему зустрічі скандального пастора Володимира Мунтяна, якого зіграє Євген Кошовий, і Всевишнього. Валерій Жидков, який є представником авторського цеху, в черговий раз виступить з традиційним монологом, Зараз на тему толерантності.

Крім цього, на сцені виступлять деякі імениті виконавці, які представлять свої нові пісні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зваблива Тіна Кароль зняла трусики і пококетничала з фанатами: "зводить з розуму"

Як повідомляв " Знай.ІА"," Дикий ангел " Орейро підкреслила розкішну фігуру вузьким латексом.

Знай.ІА писав, наречена Роналду розкішна Джорджина Родрігес змусила почервоніти навіть червону доріжку.