Дві зірки тревел-передачі "Орел і Решка" Аліна Астровська і Антон Лаврентьєв готуються до весілля після трьох років щасливих стосунків Про це сурмлять ЗМІ, і сам Антон повідомляв про це у своєму Instagram. Соцмережі закоханих переповнені спільними знімками. Здається, вони були разом все життя, а насправді-набагато менше. Всього три роки знадобилося парі, щоб зрозуміти — ось вона, та сама людина, з якою хочеться провести все життя.

Антон одружується вперше - до Аліни нікому не вдавалося "зловити" музично обдарованого красеня в свої тенета

Аліні всього 30, але вона вже двічі "обпікалася на молоці", виходячи заміж не за тех.у свій перший шлюб телеведуча вступила всього в 18 років, і її обранцем став футболіст Євген Бредун. Він зрадив дівчині, і та подала на розлучення. У 2016 вийшла заміж за бізнесмена на ім'я ігор, але вони не ужилися. Перший час Аліна взагалі зарікалася переступати поріг РАГС-а

Однак тепер вона впевнена-роман з Лаврентьєвим-це назавжди. Парі хочеться побажати довгих років разом, і щоб вони виявилися істинними другими половинками один для одного.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Відзначимо, що пара офіційно оголосила про роман лише рік тому. У червні 2019 Лаврентьєв опублікував в Instagram спільний знімок з Аліною і написав, що для нього значать романтичні почуття. А незабаром після цього зробив Аліні пропозицію, на яку вона відповіла згодою.

"вона сказала" так!"точніше - ми сказали "Так"! Журналу @wedding_magazine_russia взяли участь у зйомці відразу трьох обкладинок з трьома командами мрії, про які я розповім трохи пізніше, дали дуже зворушливе інтерв'ю @t. ezhova головному редактору журналу, в яку ми з Алею закохалися відразу ж, як і у всю велику команду цього експерименту, в ході якого я ще й дитячу мрію свою виконав - побував на даху павільйону «Космос» улюбленого @vdnh_russia ! Результат наших творчих пошуків з сьогоднішнього дня ви знайдете скрізь, де продаються журнали!”

Пара позує у весільних нарядах і виглядає дуже щасливою.

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Тримаю в руках": Влад Яма вперше показав світу свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.