Відома російська блогерка irina.limonen, яка вдало вийшла заміж за іноземця, часто ділиться з фоловерами історіями про життя у Фінляндії. Так, цього разу жінка розповіла про те, як живеться мігрантам на допомогу в 700 євро.

Читайте Знай в Google News!

"ШИКУЮТЬ НА ПОСІБНИКАХ. Треба ж, понаїдуть ці біженці і живуть приспівуючи на посібниках! А громадяни це все оплачують. Що цікаво, дуже часто обурюються ситуацією з біженцями російськомовні іммігранти. Неначе не вони ще вчора стояли на біржі праці, вчили фінську мову і самі сиділи на горезвісному посібнику. Але їм можна, а цим не можна. Я вже не кажу про расистські висловлювання. Фінляндія приймає щороку за квотою 650-850 біженців із зон військових дій. Наскільки приспівуючи можна жити на посібнику близько 700 євро, судіть самі. Дійсно, у Фінляндії можна отримувати безкоштовні продукти. Є спеціальні пункти видачі, а також Червоний Хрест.

Один мій старий знайомий Фінн, на жаль, спився. Ще десять років тому він захоплювався вартістю горілки в пітерських барах (30 рублів/стопар), а тепер він живе в соціальному житлі і стоїть в чергах за безкоштовними продуктами в будь-який час року і будь-яку погоду по кілька годин. Звичайно, бомжувати на вулиці Фінляндія нікого не залишить, але мене вражає, що хтось може назвати подібне існування розкішним. Я жила свого часу на стипендію в 480 євро, і про важкий люксі не було й мови, доводилося планувати кожен цент. Хоч безкоштовні продукти я і не отримувала, але, звичайно, відстежувала всі спеціальні пропозиції та акції в Гельсінкі. Їздила через пів міста фотографуватися на документи за 1 Євро, обідала в університеті за півтора євро, і ходила тільки в певні бари зі знижкою по S-etukortti.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Оскільки я не п'яниця (хоч багато і не погодяться з цим твердженням), то у мене навіть залишалося на поїздки в Стокгольм по купонах за 2 євро. Сьогодні показую безробітних іммігрантів в сторіс. Як по-вашому, розкішне таке життя? Шиканули б на 700 євро за фінськими цінами? Чому люди так хвилюються за європейців і біженців?",- написала irina.limonen.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, українка кинула все заради іноземця, нікого не послухала і вийшла заміж — як склалося її життя в Пакистані.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що блогерка з Тернополя похвалилася шикарним весіллям на всю країну.

Також портал "Знай.ua" писав, що поки українці скаржаться на медицину, іноземці мчать сюди – чому обирають вітчизняних лікарів.