Популярний в Україні Грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь в безлічі інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому в Грузію, звідки тепер він активно викладає яскраві фото в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зірковий красень показав незвичайні фото зі своєї подорожі рідною країною Грузії. На нових знімках можна побачити, як Іраклі збирає урожай винограду в Сонячній Кахетії. "Наш тур по Грузії з @primeshowtv триває. Цього разу - прекрасна Кахетія - регіон, де "народилося" те саме грузинське вино. Зараз в Кахетії ідеальний час – збір врожаю - Ртвелі. Я дуже радий, що цього року у мене вийшло взяти участь у такій важливій для всіх грузинів і любителів вина гастрономічній події і отримати нереальне задоволення від самого процесу і... дегустації вина, звичайно ж", - розповів холостяк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.